Uendelige muligheder i puder til børn

Børn elsker at lege og udfordre deres fantasi, som oftest ikke har nogen grænser. Og hvad er sjovere end at bygge huler, huse eller hele byer ud af puder? Med puder til børn kan man let gøre et almindeligt børneværelse både blødt at tumle rundt på, men også langt mere interessant at lege i.

Man kan finde puder til børn i alle farver, former og motiver. Elsker børnene eksempelvis en særlig tegneserie eller superhelt, kan man let kombinere denne fascination med lækre puder i samme tema og dermed skabe grundlag for nye og interessante lege på børneværelset.

Er børnene vilde med Tetris eller Pacman, kunne den næste julegave være puder i disse former og farver. Især helt små spædbørn foretrækker kraftige farver at se på, så hold jer endelig ikke tilbage, hvis I lader dåbsgaven være lidt vovede.

Er du kreativ, kan du også selv brodere eller sy sjove motiver på dine puder til børn og gøre dem ekstra personlige. Et eksempel kunne være at inkorporere deres navne, stjernetegn interesser som instrumenter eller sportsgrene på motivet.

Har dit barn problemer med at sove, findes også særlige puder til børn, som de kan ligge med om natten og kramme og føle sig tryggere med. Disse findes også i forskellige former, farver og den kreative kan selvfølgelige helt sætte være med til at sætte sit præg på det.

En god måde at fordrive ferierne og samtidigt lave noget hyggeligt med dine børn, hvor I er sammen, kan også være at sy og dekorere eller brodere puder sammen. På den måde kan børnene selv få lov til at være med i den kreative proces og bruge deres hænder og fantasi til at udforme deres personlige hygge-, dekorations-, eller sovepude. F.eks. kan I hygge jer en eftermiddag med at lave kartoffeltryk til pudebetrækkene – det er både nemt og billigt. Man skal bruge kartofler, maling, pensler og en voksdug. Først skærer man kartoflerne midt over, lader dem tørre og skærer herefter mønstre i. Så maler man på mønstret med den ønskede farve og trykker det mod pudebetrækket. Når man er færdig, lader man blot pudebetrækket tørre inden man tager det i brug. På en eftermiddag kan I altså skabe helt unikke puder til børn, og børnene vil med garanti hygge sig.

Mange steder på nettet kan man finde masser af inspiration til at lave sjove puder til børn, hvis man er kreativ. Der findes både guide til at sy i flotte former og med forskellige tekstiler og også vejledning til, hvordan man kan brodere og gøre dem ekstra personlige med skrift, tegn eller afbildninger.

Er man ikke kreativ eller har man ikke tiden til det, kan puder til børn erhverves på nettet gennem diverse webshops og oftest er det kun fantasien, der sætte grænser. Er man ikke til at købe på nettet, kan man blot bruge diverse hjemmesider eller blogs til at finde inspiration til puder til børn og ideer til, hvor man fysisk kan købe det, der tiltaler én.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>