Tandimplantater i Ungarn er klart en god forretning

At skulle have en tandimplantat er ikke en billig affære. Det er desuden en behandling, der kræver en del tid. Fra tanden bliver trukket ud, skal der gå lidt tid for at såret og kæben kan hele. Når den til gengæld er dette, kan man så implantere en flot ny krone, som ser lige så ægte ud som en rigtig tand. Ingen vil bemærke, at der er tale om en implantat.

Der findes implantater, der er produceret i både Indien, Korea og Kina. Disse typer implantater og kvalitet, kan oftest ikke anbefales. Man er ikke garanteret ordentlige kvalitet og det er meget svært at få erstatning, skulle implantatet være defekt eller gå i stykker. Tandimplantater i Ungarn er produceret af kendte og ikke mindst anerkendte tandimplantatsmærker, der er kendt for deres gode kvalitet og holdbarhed. Der medfølger et garantibevis og et pas, der gør det muligt at sikre sporbarhed over hele verden. Dette er med til at gøre det muligt for andre tandlæger at hjælpe, hvis noget skulle gå galt.

Tandlægerne i Ungarn er også dygtige til at rådgive deres kunder omkring valget af tandimplantater. De forklarer meget grundigt, hvad behandlingen omfatter og hvilke fordele en tandimplantat har i forhold til andre valgmuligheder.

En tandimplantat er en skrue, der bliver skruet ned i kæbebenet, hvor den gamle tand tidligere sad. Oven på skruen placeres der en smuk hvid krone, der fuldstændig ligner en ægte tand. Det er klart den flotteste og mest naturlignende behandlingsmetode. Det er dog desværre ikke alle, der kvalificerer sig til en tandimplantat i Ungarn. Tandlægen skal nok forklare og undersøge området grundigt, før en evt. behandling påbegyndes.

Det er ikke altid en god idé at få en tandimplantat, hvis man lider af diabetes, da der er større risiko for at implantationen mislykkes. Der kan også være andre faktorer, der gør en person uegnet til tandimplantater i Ungarn. Hvis mundens tilstand er ringe eller dårligt. Der kan være tale om tandkødssygdomme eller dårlige tænder – alt sammen noget, der ville skulle behandles, før man kan overveje en tandimplantat.

Kæbeknoglens tilstand er noget den største faktorer, der spiller ind. Denne skal naturligvis være i god stand, da det er denne knogle, implantatet bliver skruet ned i. Denne skrue skal kunne skrues ned og sidde helt fast, ellers vil tanden være ustabil og knække på et tidspunkt. Man kan får vurderet knoglemassen inden man får foretaget tandimplantater i Ungarn ved at få foretaget en panoramarøntgenoptagelse eller en CT-scanning. Dette kan man få foretaget i Danmark, inden man rejser til Ungarn, hvis man ønsker dette.

Tandimplantater har mange fordele i forhold til andre typer tandbehandlinger. De er meget behagelige og føles som ens egne naturlige tænder. De ser også fuldstændige ægte ud. Implantater erstatter også nogle af tandrødderne i din kæbe og på denne måde bevares knoglemassen i kæben.

At få lavet tandimplantater i Ungarn er så fornuftige prismæssigt, at rejsen og turen til Ungarn klart er betalt og sparet.  Hvorfor ikke lave en lille ferie ud af det og se smukke Ungarn samtidig med at man får et flot ny mund med smukke tænder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *