Tagrens

Ligesom mange andre ting holder tage ikke for evigt. De bliver slidte og ødelagte af vind og vejr, hvilket viser sig ved, at taget ser misvedligeholdt ud. Derfor går mange husejer også og gruer for, at de snart skal til at punge ud og skifte taget på deres hus. Men frygten for en snarlig udskiftning behøves ikke være begrundet, bare fordi taget ser lidt medtaget ud. Ofte kan taget blive så god som ny ved en grundig omgang tagrens. Herved får taget sit naturligt flotte udseende tilbage og ligner ikke længere noget, der snart falder fra hinanden. Ofte efterfølges en rensning af en omgang tagmaling, hvilket går ind og styrker taget, så det kan holde længere. Faktisk vil en god tagmaling styrke taget så meget, at det forlænger sin levetid med op til 15-20 år. Hvis du giver dit tag tagmaling, udskyder du således udskiftning af taget, samtidig med at du får et flot resultat. Derfor er det værd at overveje en god tagrens, hvis dit tag er beskidt og en mulig omgang tagmaling, hvis du mener, at taget trænger til fornyet styrke.

Forhandlere af tagrens

Tagrens udføres af professionelle tagteknikere, som er specialiseret i alt inden for tage. Tagteknikerne har således det specialudstyr, der skal til, for at give taget den komplette rens og fjerne alt der beskidte smuds, der har samlet sig i løbet af årene. Som regel anbefaler tagteknikere, at man, efter en rens, giver taget en omgang tagmaling, men nogle gange vil selve tagrensen være nok. Fordelen ved at købe rensning af taget hos en professionel virksom er, at de kan give dig kompetent vejledning og gode råd med på vejen. Således ved de også, om taget for eksempel skal bruge en algebehandling efter rensningen.

Der er selvfølgelig også den mulighed, at du selv udfører tagrensningen. Her er det dog en god ide at erhverve sig specialudstyret, hvis ikke du lægger inde med det. Specialtudstyr gør processen nemmere og sikrer det bedst mulige resultat.

Priser på tagrens

Priserne på tagrens varierer alt efter hvilken virksomhed, du vælger. Mange virksomheder sætter prisen, når de har vurderet tilstanden på dit tag. Prisen afhænger også af, om du kun vælger at få foretaget rensning, eller om du vælger den helt store pakkeløsning. Ved den helt store løsning forstås en komplet tagrenovering, der består af rens, algebehandling og tagmaling. Dette er selvfølgelig en dyrere løsning, men fordelen ved denne maxi-løsning er, at den stadigvæk koster en fjerdedel af, hvad det ville koste at få lagt nyt tag. Samtidig forlænger det tagets levetid betydeligt.

Den komplette løsning er selvfølgelig til dem, hvis tag virkelig har brug for det. I mange tilfælde vil du kunne nøjes med en grundig omgang rensning af taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *