Sådan bliver du klar til at flytte hjemmefra

Sådan bliver du klar til at flytte hjemmefra

Annonce

Flytter du snart fra barndomshjemmets trygge rammer, for at bo alene? Det kan være et stort skridt, som er svært at tage. Mange bliver hjemme i mange år, fordi tanken om at flytte hjemmefra er for uoverskuelig. Der er dog ikke noget at frygte. Så længe du har styr på de praktiske aspekter ved at flytte, bør det ikke være noget problem. Læs med her og få styr på de praktiske ting inden du skal flytte.

Find møblerne til din nye hjem

Lidt tid inden du skal flytte, kan det være en god idé at begynde at lede efter møbler til dit nye hjem. Jo før du starter med at købe møbler, jo bedre forberedt kan du være når den store flyttedag kommer. Du kan allerede nu begynde at finde nogle gode tilbud, så du kan få fat i nogle billige møbler. Som ung kan økonomien nemlig godt være stram. Derfor vil du højst sandsynligt gerne spare mest muligt på møbelbudgettet. Der er nemlig også mange andre udgifter forbundet med at flytte, som du skal have råd til. Derfor gælder det om at lede efter de gode tilbud. Du finder de billigste tilbud hos My Home. Du kan læse mere om møbelkæden her. Når du køber møbler på tilbud, får du møbler i god kvalitet til en lav pris.

Lav et budget

Inden du flytter hjemmefra, bør du prøve at lave et budget. I et excel ark kan du indtaste dine udgifter og indtægter. Så kan du nemlig regne ud, hvor mange penge du har at gøre godt med, når du er flyttet hjemmefra. Dit budget vil nemlig se en smule anderledes ud, i forhold til, da du boede hjemme. Når man bor ude, skal man betale husleje, el, varme og vand. Disse ting behøvede du sikkert ikke at tage stilling til, da du boede hjemme. Det er vigtigt, at du er obs på disse ekstra udgifter, når du laver dit budget. Hvis du ikke har penge nok til i dit budget, må du acceptere, at det ikke er tid til at flytte hjemmefra endnu. Så er det bedre at vente et år eller to, så du kan spare penge sammen. Når du bor hjemme, har du nemlig større mulighed for at spare en god portion penge sammen, da du ikke skal betale for diverse månedlige udgifter.

Hvad med maden?

Hvis du flytter ind til byen, kan man nemt komme til at bruge alle sine penge på dyrt take-away mad. Der er et hav af lækre muligheder, som kan være svære at modstå. Dog må man huske, at det er dyrt at leve af take-away. Hvis du er ung og på SU er det vigtigt, at du sparer mest muligt på madbudgettet. Her kan det være smart at lave en madplan. Her kan du planlægge ugens retter, så mindst muligt går til spilde. Hvis du bor alene, kan man nemt komme til at smide en masse mad ud, hvis man ikke planlægger sine måltider. Her er kan du med fordel fryse den resterende mad ned, i stedet for at smide den i skraldespanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>