Rosenrod – super alternativ til ginsing

Rosenrod styrker dit imunforsvar og giver dig mere energi. Rosenrod kosttilskud er også kendt mange andre gavnlige egenskaber, som ex. dets evne til at øge kalorieforbrændingen, bedre koncentrationsevnen og ikke mindst dets naturlige evne til at øge sexlysten hos både kvinder og mænd. Rosenrod har mange gavnlige virkninger. Trænger du f.eks. til et energiboost eller føler du angst eller er du stresset? Rosenrod er i længe tid blevet omtalt utrolig positivt i diverse medier. Men virker det som godt som alle siger?

Rosenrod har i århundreder været kendt for sin beroligende effekt, og er derfor et velegnet naturmiddel imod uro og stress.

Rosenrod er en plante, der oprindeligt stammer fra bjergrige områder i Europa og Asien. Den vokser i kolde områder med en lav fugtighed. Planten har flere fordele, hvis den indtages regelmæssigt. Et ekstrakt af rosenrod fås både i tabletform (piller) eller flydende.

Europæiske undersøgelser har vist, at kun 150 mg Rosenrod om dagen hjælper på træthed, udmattelse, hovedpine og koncentrationsbesvær for 64% af forsøgspersonerne i løbet af kun 10 dage. Opfølgende undersøgelser viser, at planten også kan øge den generelle modstandskraft med 28% og endog hjælpe kvinder til at komme sig 50% hurtigere efter store fysiske udfordringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *