Rejse til USA

Rejse til USA

Mange danskere har en drøm om at rejse til USA, og flere og flere danskere tager hvert år turen over Atlanten til USA. Flere år i træk er antallet af danskere som rejser til USA steget stødt og i 2011 rejste hele 270.000 personer med dansk par til USA.

Der er mange spændende områder, som danskerne ynder at rejse til, men specielt 3 områder er rigtig populære blandt de rejsende og det er Californien, Florida og New York. Disse 3 områder er vidt forskellige og der er noget for alle lige meget hvad man er til. Er man til storbyernes pulserene liv, så skal man rejse til New York. Er man til badeferie med garanti for godt vejr, så skal man tage på Florida rejser. Er man til en kombination af det hele, så er Californien en god idé.

Florida er specielt lækkert for alle familierne, da der er rigtig meget at tage sig til for folk i alle aldre. Florida er kendt for deres altid gode vejr, hvide sandstrande og det væld af oplevelser man kan få uden at køre særligt langt imellem destinationerne. Florida er bedst kendt for Miami Beach, Orlandos forlystelsesparker og Key Wests lækre caribiske stemning. Ud over disse kendte destinationer, så ligger de skønne kystbyer Fort Lauderdale, Clearwater, Naples, Sarasota og Fort Myers også i florida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>