Powerbanks er din nye helt

Hvem har ikke prøvet, at stå midt i en vigtig situation, hvor den sidste procent strøm på smartphonen netop er sluppet op? Heldigvis findes der en løsning, så vi ikke mere behøver at frygte at stå uden strøm. En powerbank er svaret på din søgen efter en effektiv løsning på din mangel på strøm. Den er nem at have med og kan redde dig fra flade smartphones når du befinder dig langt fra en stikkontakt.

Hvad er powerbanks?

En powerbank er et ekstra batteri, hvor du kan opbevare ekstra energi, som du senere kan bruge til dine strømforbrugende enheder. Udover smartphones, kan den også oplade andre enheder, som lades via. USB, som fx kameraer, Mp3 afspillere, tablets osv. Den fungerer således som en ekstra og mobil oplader, som du kan tage med når du er på farten. En powerbanks kapacitet måles i mAh (miliampere), som betegner hvor meget energi den kan lagre. Kapaciteten er varierende og strækker sig fra nogle hundrede til over 15000 mAh. Det er derfor vigtig at vide hvor meget kapacitet ens enhed har, før man køber, så man sikre sig, at man kan få strøm til en hel opladning. Fordi kapaciteten varierer fra produkt til produkt, er det også varieret hvor mange opladninger man kan forvente at få. Der medfølger som regel et USB kabel, som både bruges når du lader din enhed op ved hjælp af banken og når banken skal tankes op.

Hvorfor anskaffe sig en powerbank?

Grundende til at anskaffe en powerbank er mange! De fleste ejere af smartphones eller mobiltelefoner generelt, har oplevet, at strømmen er sluppet op, når man er længst væk fra en stikkontakt og oftest på de mest irriterende tidspunkter. I forbindelse med sommerens mange festivaler er powerbanks blevet stort hit, og er endda ved at blive en bestanddel af gæsternes pakkeliste på lige fod med telt og sovepose. For de mange Pokémonjægere, der for tiden florerer i gadebilledet er den også en sand helt, som forlænger deres mulighed for at jage og fange virtuelle væsner.

Men om det er mobiltelefonen, tabletten eller dit digitale kamera, så kender du det. Det er altid når man skal tage et billede, foretage et vigtigt opkald eller fange en sjælden Pokémon at den sidste procent strøm truer. Uanset hvad, kan powerbanken blive din nye hverdagshelt i kampen mod den sidste procent strøm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *