Nye omgivelser og dumme freelancere

Vi har nu boet det samme sted i et helt år. Det bliver jo lidt kedeligt, så vi flytter næste måned. Har indtil videre udset os dette sted, men intet er fast endnu: http://www.houseinphuket.com/houses/LTR/b0043/

Derudover har jeg arbejdet med en del freelancere det sidste halve års tid i forbindelse med mit eget freelance job som konsulent. Den mest rammende kommentar er nok: Skuffende!!!

En stor opvisning i manglende evner, minimal hjerneaktivitet og generelt en enorm stor tro på at de kan noget som de bare ikke kan. Det bliver altså ret belastende når man må fyre ca. én af dem pr. måned.

Så hvis du kender en troværdig og pålidelig web-person som kan lidt Drupal/PHP/Ajax/Sql/Apache/Linux/Java og javascript og trænger til et nemt job på siden, så sig endelig til!

På den lokale front har vi haft et par af Koi´s venner boende et par uger. Det har givet os lidt muligheder mht. at udforske det til tider ret skægge/underlige natteliv i byen. Eliza har så også fået lov til at være oppe og blive underholdt til kl. 23 nogle aftener, så hun har vist også nydt det.

Det er småt med billeder og videoer for tiden, begge batterier til kameraet gik døde samtidig og hver gang vi planlægger at tage til Patong for at købe et nyt, kommer der et eller andet i vejen. Men Koi skal have en ny hårtørrer, så mon ikke det hjælper mht at komme afsted…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *