Aktivitet

 • Henrik Gøtke lavede en statusopdatering 1 år, 8 måneder siden

  Kan du nævne det land, hvor medier styret af staten vedholdende spreder smædende Anti-Semitisme, og citerer Zions Vises Protokoller? Et land hvor en tredjedel af befolkningen af jøder er emigreret, og hvor udvandringen fortsætter? Et land der fortager razziaer imod synagoger grundet ”undergravende aktivitet”, og vis rådgivere anklager jøderne for at planlægge at overtage landet?
  Endelig et land vis regering, eller nærmere diktatur, stærkt støttes af venstreorienterede i USA og Europa?
  Nej, det befinder sig ikke i Mellem Østen, men i Syd Amerika. Landet er selvfølgelig Venezuela, og som den anti-semitiske agenda af deres følgesvende, de marxistiske Sandinistaerne, viser ”Det Jødiske Problem” af Hugo Chavez, at venstreorienteret Anti-Semitisme har meget lidt at gøre med eksistensen af Israel eller nogen anden såkaldt undertrykkelse af palæstinensiske arabere.
  Det marxistiske og venstreorienterede had til jøder går langt forud for den moderne stat Israel. Faktisk går den tilbage til Marx selv, der til trods for at have jødiske forfædre, hadede jøder så meget desto mere.
  Da Marx skrev ”Penge er den jaloux gud af Israel, ved siden af ingen anden gud må eksistere … Jøden har frigjort sig selv på en jødisk måde, ikke blot fordi han har erhvervet sig finansiel magt, men også fordi at gennem ham, og også ud over ham, er penge blevet en verdensmagt, og den praktiske jødiske ånd er blevet den praktiske ånd af de kristne nationer. Jøderne har frigjort dem selv så langt, at de kristne er blevet jøder”, fremsatte han et anti-semitisk synspunkt af Marxisme, der fortsætter den dag i dag.
  Det er den slags rabiate anti-semitiske rablerier, som de fleste ville forvente at se i et eksemplar af Mein Kampf, men Marxisme og National Socialisme er to sider af samme sag, og Marx og Hitler opfandt en ny vision for Tyskland. En der dæmoniserede jøderne som onde bankfolk og pugere, hindringer for en sand socialistisk eller national socialistisk stat.
  Når Chavez taler om jøder, afspejler han den samme marxistiske stereotyp og besættelse af jøder som finansielle regenter af verden, eller særlig Venezuela; ”Verden har nok til alle, men tilfældet ville, at visse minoriteter – efterkommerne af dem der korsfæstede Kristus – tog rigdommene i verden til ejendom”.
  Deklamerende imod jødisk velstand er selvfølgelig en gammel stereotyp, men påtager sig en særlig betydning for socialister, vis mål er ekspropriation af velstand og ejendom i hænderne på en socialistisk stat.
  For socialister er jødisk succes og evne vores arvesynd. Hvor venstreorienterede hævder at være motiveret af et ønske om at bringe lighed ved at fjerne social diskriminering, er virkeligheden, at dette aldrig har haft til hensigt at fungere. Diskrimination har til hensigt at være en endeløs trædemølle, fra hvilken man kun kan undslippe gennem Socialisme og statens styring. Jøder har dog været den mest bemærkelsesværdige undtagelse, med udbredt succes i kunsterne, handel, industri, medicin, lov, politik og hundredvis af professioner, til trods for social diskrimination.
  Jøderne er en ubelejlighed for profeterne af Socialisme, fordi jøder modbeviser socialismens ømmeste præmis, at kun statens styring kan sikre lighed og retfærdighed. Er det noget under så, at socialister tenderer at hade jøder?
  Moderne socialistisk Anti-Semitisme retfærdiggør sig selv gennem Israel, men Anti-Semitisme har ikke meget at gøre med Israel. Socialister fejrede Israel i 1948, da de troede, at staten ville blive et socialistisk brohoved i Mellem Østen. I stedet favnede Israel reformer af frie markeder, og blev en af de største kilder til udvikling inden for medicin, teknologi, og landbrug. Bruttonationalproduktet i Israel er på højde med Vest Europa. Den gennemsnitlige indkomst i Israel ligger lige bag Australien og foran Irland og Hong Kong.
  Er det noget under, at socialisterne, der engang så håbefuldt i retning af Israel, nu foragter Israel, skråler imod det, boykotter det, og gentager de værste bagvaskelser, de kan finde? De følger blot i fodsporene på Karl Marx, der anså jødisk økonomisk vitalitet for værende en trussel imod hans socialistiske vision. Anti-Semitisme er ikke Socialisme af Tåber, som Bebel sagde. I stedet er Socialisme uigenkaldeligt lænket til Anti-Semitisme, uanset om det er i Tyskland eller England eller andre steder.
  Socialister svælger sig i Anti-Semitisme. Ikke grundet Israel, men fordi de afskyr jøder, og fordi det er en billig kilde til fordomsfuld populisme, i Venezuela for Chavez eller i Stor Britannien for George Galloway eller i Amerika for Cynthia McKinney, nuværende kandidat til embedet som præsident fra Green Party.
  Mange vil ty til at pege på, at et stort antal socialister var, og er, jødiske. Hvad handler det om?
  Torquemada, chefefterforsker i Den Spanske Inkvisition, stammede fra jøder. Selv Ferdinand og Isabella havde jødisk blod i årene. Mange af dem der brændte jøder på bålet under Den Spanske Inkvisition, som Marx og Adam Shapiro fra ISM, var af jødisk afstamning. Inden da blev de også brændt, oftere end de ikke blev.
  Det samme mønster udspillede sig i Sovjet Unionen, da Yevesktsia, den jødiske sektion, udførte udrensninger af jøder, udryddende religiøse og zionistiske figurer for deres herrer i Kremlin, indtil det blev deres egen tur til at stå foran henrettelsespelotonen. Det har udspillet sig igen og igen talrige gange, fra koventer fil kapoer, og vil fortsætte med at udspille sig i fremtiden.
  Fællesnævneren er, at sådanne folk levende under et værdisystem afskyende jødiskhed, vælgende at stå på fjendens side og optage dennes værdisystem, er de mest ivrige efter at forfølge og dræbe andre jøder. Det har ikke stor betydning, hvor vidt de konverterer til Katolicisme eller Kommunisme. Det mentale fænomen er det samme, og det begrænser sig ikke udelukkende til jøder, som man kan se det i opkomsten af Dhimmisme i Europa og Amerika.
  Sådanne folk er selvfølgelig ikke mere ”jøder” i nogen meningsfuld forståelse end den amerikanske taliban Johnny Walker er en amerikaner. De er simpelthen mennesker, der tilfældigvis blev født på en bestemt måde under byrden af deres eget selvhad gik i krig mod sit eget folk.
  Venstreorienteret Anti-Semitisme er ikke en jødisk byrde. Den er en socialistisk byrde. Den er drevet af socialistisk afsmag for det individuelle, for individuelle præstationer og stræben, uden for kontakt med det kollektive. For dette er, hvad jøder i sidste instans er. Vanviddet af Socialisme er vanviddet af skarer, af en stor hyldende stemme imod en gruppe og pegende en velmanikureret finger på en jøde og erklære: ”Der er jeres fjende”.
  Denne stemme har hylet i lang tid nu. Når Green Party i lang tid nu vælger nogen som Cynthia McKinney som deres standard for deres opfattelse, så kommer de med en erklæring. En erklæring om en succesfuld minoritetsgruppe i Amerika, jøderne og asiatiske indere, som McKinney hader voldsomt. Da marxister i Latin Amerika gjorde jøder og kinesere til syndebukke, så kommer de også med en erklæring, og det er en erklæring, som venstrefløjen er helt vild med.
  Den hæslige virkelighed bag Socialisme er, at der er tale om en ideologi af slaveherrer i søgen efter slaver. Dem der naturligt har behov for Socialisme er nemme at rekruttere. Dem der ikke har et naturligt behov for Socialisme vil blive dæmoniseret, og presset til at føle skyld fordi de arbejder hårdt for levebrødet, og har succes med det. De vil blive anklaget for at være grådige, privilegerede, berettigede og undertrykkere. Andre vil på den anden side slutte sig til socialisternes rækker eller betale dem grundet skyld, og på den måde kan Anti-Semitisme betale sig for socialisterne, og det vil kunne betale sig igen.
  I Venezuela, i Stor Britannien, i Paris og Seattle, i Bolivia og Nicaragua, i Georgien og Harlem fortsætter Socialisme med at være knyttet til Anti-Semitisme. Ikke grundet Israel, men grundet deres had til jøder og hadet til individet og begæret efter magt over menneskeheden.