Mange besparelser ved tandbehandling i Ungarn

Der er mange penge at spare, hvis man vælger at få foretaget tandbehandling i Ungarn.

Danmark er et dyrt land at leve i og det er især dyrt at gå til tandlæge. Der er ikke de store tilskud at hente ved tandbehandling med mindre man er medlem af en sygesikring, der dækker disse former for behandlinger. Lønniveauet i Danmark hos en tandlæge er forholdsvis højt. Leveomkostninger og lønniveauet ligger væsentligt lavere i udlandet og dette gælder også i Ungarn. Derfor er der også en hel del penge at spare, når man vælger tandbehandling i Ungarn.

Ungarn er i besiddelse af meget dygtige og kompetente tandlæger – det skal der slet ikke herske tvivl om. Og netop grundet de noget lavere priser og de dygtige erfarne tandlæger, er der mange vesteuropæer, der i dag rejser til den østlige del af Europa og får foretaget tandbehandling i Ungarn. Det er faktisk generelt at priserne er væsentlig lavere på sundhedsydelser i Ungarn.

Der findes i dag folk, der arrangerer såkaldte tandrejser eller tandlægerejser. Disse rejser går ud på at samle en gruppe folk, der så sammen eller individuelt rejser til Ungarn og får den nødvendige tandbehandling. En sådan tandrejse vil indeholde transport til tandbehandling i Ungarn med ophold på hotel, så længe, det måtte være nødvendigt.

Det er slet ikke så dyrt at rejse til Ungarn i dag. Der er uendeligt mange gode rejsetilbud til Ungarn med hotelophold for meget fornuftige priser og det kan klart svare sig at få foretaget tandbehandling i Ungarn. Der er ingen tvivl om at både transport, hotelophold samt mad er tjent hjem, da udgifterne for tandbehandling fås til så fordelagtige priser. Andre gode råd i forbindelse med rejser til ungarn.

Er man medlem af Sygesikringen Danmark, får man de samme tilskud for tandbehandling i Ungarn, som var den foretaget i Danmark. Normalt bliver tilskuddet fratrukket det endelige beløb, når man modtager en faktura i Danmark. I udlandet, skal du selv betale det fulde beløb og derefter sende dine kvitteringer ind. Du vil efterfølgende få dit tilskudsberettet beløb retur.

Skulle det bliver nødvendigt at klage efter tandbehandling i Ungarn foregår dette gennem Forbruger Europa, der er en del af en sammenslutning af europæiske forbrugerkontorer. De vil hjælpe og guide dig til at få udført din klage og om dette kan lade sig gøre.

Der skal ikke herske tvivl om at tandlæger i Ungarn er dygtige og veluddannede – de er uddannet på de bedste tandlægeskoler både lokalt og internationalt. Disse tandlæger er naturligvis også delt op i forskellige specialer, som man også oplever i Danmark. Så det er vigtigt at man kontakter den tandlæge, der har den fornødne ekspertise. Der kan være tale om alm. tandplejer, implantater, kroner i enten porcelæn eller i guld, eller en bro – der er mange former for behandling. Der kan også være tale om mund- tandsygdomme, der kræver længere tids behandling.

Det kan klart svare sig at tage ud og rejser og få tandbehandling i Ungarn. Tandlægerne er dygtige, meget serviceminded og har mange års erfaring og i øvrigt anvender kun den nyeste teknologi indenfor tandpleje.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *