Hvad ville dit hjem være uden boligpynt?

Kan du forestille dig dit liv uden tøj? Uden sko? Uden smykker, ure, tilbehør? Uden farver, personligt præg eller pynt? Nå, ikke? Kan du så forestille dig dit hjem uden boligpynt?

Hvad end man er til blomstrede gardiner, farverige tyrkiske tæpper, lamper i retrostil, pigede nipseting i hjørnerne eller en minimalistisk stilren indretning, er boligpynt det, der skaber selve personligheden i ethvert hjem.

Det er vigtigt at kunne føle sig tilpas i sit hjem, da hjemmet både danner basen for individets fred og samler venner og bekendte i behagelige rammer. Du kan sikkert i læsende stund beskrive op til flere hjem, du har besøgt eller befundet dig i og forklare netop, hvordan det hjem afspejler personerne, der bor der. Forskellen på en bolig og et hjem er nemlig, hvordan beboerne formår at gøre det personligt med boligpynt.

Boligpynt er med til at fortælle et hjems og dets beboeres historie og identitet og formår oftest at gøre det så godt, at man i diverse tv-programmer kan gætte med om, hvilke personer, der bor i hvilke hjem.

Inspiration til, hvordan man kan gøre sit hjem mere personligt med boligpynt, findes i både tv-programmer, boligmagasiner og diverse reklamer. Det er derfor altid let at finde nye ideer til at peppe hus eller lejlighed op med de nyeste trends eller bare en helt anden stil. Boligpynt kan være hvad som helst i et hjem, der gør stedet personligt og giver det liv. En sjov ramme til de forevigede øjeblikke med kæreste, familie eller de bedste veninder, en plakat fra dine bedsteforældres tid over spisebordet, træfigurer til minde om eksotiske rejser eller en lysestage i blå, bare fordi det er din yndlingsfarve, er alle boligpynt og er med til at skabe sjæl i dit hjem, vise hvem du er og fortælle din historie.

Jeg har selv været i et hjem, hvor der ikke var boligpynt overhovedet. Det føltes slet ikke som et hjem, men blot en lejlighed, man enten var ved at flytte ind i eller ud af. Der var intet liv og ingen varme eller hentydninger til, at der faktisk boede et sprællevende, interessant menneske i lejligheden. Hvis du kan forestille dit et hjem uden billeder på væggene, uden puder, gardiner, planter, nips, kunst, fotografier, tæpper, lamper, så kan du forestille dig et hjem helt uden boligpynt og helt uden personlighed. Altså ikke et rigtigt hjem.

Så hvad end du mangler boligpynt fra bunden af, mangler supplement, mangler nyt liv eller helt vil ændre dit hjems udseende og følelse, så kan du finde inspiration over alt. På nettet er det let, da alle typer og stilarter af boligpynt er tilgængeligt for den sultne seer med blot nogle få klik med musen.

Kom i gang i dag, og sæt præg på dit hjem med boligpynt, så det fortæller netop din historie og gør dit hjem til dit eget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>