Hvad er søgemaskineoptimering?

Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering er en vigtig faktor for hvor i søgemaskinerne dine kunder kan finde jeres hjemmeside.

Der er mange faktorer der spiller ind når søgemaskinerne, skal bestemme hvor i søge indexet jeres hjemmeside skal være placeret, en af de vigtigste faktorer er hvor godt indholdet på hjemmesiden er, hvor mange gange jeres søgeord er skrevet i teksten på hjemmesiden.
Søgemaskine a-hvad-for-noget optimering?

Søgemaskineoptimering er metoden der benyttes til at opnå en bedre placering af ens hjemmeside i søgemaskinernes søgeindeks, søgemaskineoptimering består af flere forskellige faktorer der bestemmer hvor og hvordan jeres hjemmeside bliver placeret i søgemaskinerne.

Disse faktorer spiller en vigtig rolle i forbindelse med søgemaskineoptimering: indhold, søgeordstæthed, indgående links og interne links.
Fakta om søgemaskiner

Søgemaskinerne er opbygget således at de hjemmesider med den mest relevante tekst og flest indgående links vil blive placeret øverst på et givet søgeord.

Sådan arbejder du med søgemaskineoptimering

Først laver du en gennemgang af den eksisterende hjemmeside, du benytter velkendte teknikker i forbindelse med gennemgangen af siden. Der efter laver vi en rapport over hjemmesiden, der kan fortælle os hvordan og hvorledes siden kan komme til at stemme overens med Googles retningslinjer for hjemmesider.

Dernæst laver du sammen med en ven, en grundig seo analyse af hvilke søgeord de ønsker deres site skal optimeres til.

Søgemaskineoptimeringen tager typisk et sted imellem 3 og 12 måneder før man rigtigt kan se resultatet af søgeordsoptimeringen, alt efter hvor stor konkurrence der er på de valgte søgeord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>