Gran Canaria

Når det sene efterår og vinteren begynder at sætte ind, så begynder muligheder for solferie i Europa at svinde dratisk ind.

Solhungrende danskere vender derfor blikket længere væk end Europa og hvis man ikke ønsker at flyve alt for langt, så er destinationer som Egypten og Gran Canaria oplagte.

På Gran canaria er det primært den sydlige del af øen der er interessant for turisterne. Det skyldes øens ret forskellige klimazoner, hvor den sydlige del er den klart varmeste (også selvom øen ikke er ret stor).

En af de mest populære feriebyer er Puerto Rico, selvom byen bærer tydeligt præg af sin popularitet gennem de seneste årtier. Stranden er dog den samme som altid, og den er god.

En flottere ferieby er Puerto Mogán, som samtidig også er noget mindre. Den er kendt for sine mange blomster og mange små kanaler i byen. Gran Canarias Venedig kaldes den også.

Er man til fest og farver, så er det Playa del Inglés som der skal prøves kræfter med! Men hvis man ikke er en festabe, så bør man til gengæld holde sig væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *