Golf paraply er ikke kun til golf

Vi ved alle sammen at når man bor i et land som Danmark hvor regnvejr forekommer ofte har man ofte brug for en paraply. Vi har alle oplevet at uventet blive fanget af regnen, enten på vej på arbejde eller mens vi går en tur i byen eller en tur med hunden. Uanset hvor det sker er resultatet den samme. Vi bliver plask våde og af og til ender med forkølelse som følge.

Det er nok også årsagen at vi alle, eller i hvert fald de fleste ejer en paraply. Med hvad de fleste ikke er klar over er at vi ofte er i besiddelse af en forkert slags paraply. Mange mennesker tænker meget sjældent på en golf paraply når de skal ud og købe en ny paraply. De fleste af os ejer og køber en af de små sammenfoldelige paraplyer fordi de er praktiske. Men de er kun praktiske når det ikke regner. Vi ved jo alle at lige så snart det begynder at regne og blæse, hvilket ofte forekommer i Danmark, er disse mindre paraplyer ikke særligt brugbare. De holder os tørre i ca. fem minutter ad gangen.

Golfparaply derimod er designet og bygget med det formål til at holde brugeren af paraplyen tør i så lang tid som muligt. Og det er nemlig lige præcist det en golf paraply gør. Den holder dig tør i lang tid ad gangen, stort set uanset hvor meget det regner og blæser. Golf paraply er nemlig designet til at være stærk og kraftfuld og dermed kan en golf paraply holde til al slags blæst og vejr. En golf paraply går ikke i stykker ved lidt hårdere blæst. De holder i lang tid og det er noget vi alle kan bruge.

Golf spillere vælger deres golf paraply fordi den skal holde dem tørre i mindst fire timer ad gangen da det tager ca. fire timer at spille en runde golf. De fleste golf paraplyer har en diameter på 130 cm. Hvilket betyder at du og din partner vil forblive med at være tørre uanset hvor meget det måtte regne og blæse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>