Gardinbus i fuldt firspring

Vi ved, at der bruges busser i mange sammenhæng. Der er blandt andet bybusser, rutebiler, lufthavnsbusser … men vidste du, at der også findes noget, der hedder en gardinbus?

Når jeg nu nævner, at der findes gardinbusser, så er ikke en vittighed. Det er heller ikke henvisning til en skør tegneserie om en levende familie af gardiner, der tager bussen rundt og ser på verden (det kunne ellers være en meget skæg serie). Nej, jeg mener det skam alvorligt: der findes noget der hedder en gardinbus.

Det er nu ikke som sådan en rigtig bus, der er tale om. Det er en varevogn, og den er fuld af prøver på gardiner af forskellige typer, materialer, farver, mønstre og motiver. Du kan så bestille gardinbussen hjem til dig selv når DU har tid, og så kommer den kørende direkte til din hoveddør, så du kan se på gardinprøver uden at skulle til at tage ind til byen i butikkernes åbningstid. Du får oven i købet din helt egen ekspert med – gardinbussens chauffør er naturligvis en gardinmontør med forstand på de produkter, som han/hun kører med.

Denne ordning er jo en kæmpe fordel, hvis man gerne vil have nye gardiner, men ganske simpelt ikke har tid til at køre rundt til butikker, når man egentlig selv skal være på arbejde. Derudover kan man naturligvis også se det som en lille luksus, hvis man skulle have tiden til at tage rundt til butikker, men ikke orker det. Hvis man har lyst, kan man jo samle naboerne, vennerne og/eller familien og lave et lille, hyggeligt event ud af det, hvor man også kan få en tår kaffe eller en tår over tørsten. På denne måde kan en gardinbus bruges på samme måde som de nok så berømt/berygtede tupperware- og dildoparties.

Gardinbussens chauffør er, som sagt, velbevandret i gardinernes forunderlige mytologi – og han/hun kan såmænd også måle dine vinduer op for dig, hvis det skulle have interesse. Ikke nok med det: I kan også aftale, at han/hun vender tilbage, når de gardiner, som du har valgt, er færdige, og så kan han/hun hænge dem op for dig! Så kan man vist roligt sige, at det ikke bliver meget mere bekvemt. Kundeservice er ikke, hvad det har været – det er blevet langt bedre!

Du finder nemmest din lokale gardinbus på internettet. Her kan du bestille gardinbusser både fra fysiske butikker og fra webshops. Det er bare med at vælge en af dem, ringe op, aftale en tid … og så ellers læne sig tilbage og slappe af.

Vil du finde nummeret på en gardinbus med det samme, så har du det her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *