Få lige det website du har behov for med et WordPress-bureau

Få lige det website du har behov for med et WordPress-bureau

WordPress er uden tvivl verdens nemmeste og mest udbredte CMS. Rigtig mange hjemmesider er udviklet i WordPress, og det betyder, at rigtig mange kan finde ud af at bruge CMS’et.

Det giver dig fordele, når du som virksomhed gerne vil udleve dit digitale potentiale, for eksempel behøver du ikke lede efter specialiseret personale, der skal administrere dit site – dine medarbejder kan sikkert finde ud af det i forvejen, eller også lærer de det hurtigt.

WordPress er så intuitivt, at alle og enhver kan lære at betjene CMS’et på kort tid, og det gør, at din virksomhed ikke skal bruge unødvendigt lang tid på oplæring.

Overvejer du at få udviklet et site i WordPress, så giver det god mening at snakke med et WordPress bureau, hvis økonomien tillader. Der er nemlig flere fordele ved at lade et bureau udvikle dit site frem for en freelancer.

Et WordPress-bureau kan udvikle lige det site, du har behov for

WordPress er ikke kun nem for de almindelige brugere at arbejde med, men WordPress-udviklere kan nærmest trylle med koden, fordi CMS’et er så fleksibelt.


Designmulighederne er uendelige med WordPress, og selv om mange måske tænker på kedelige ”template”-hjemmesider, når de tænker på WordPress, så kunne sandheden ikke være længere væk.


Alle funktionaliteter kan også specialudvikles, medmindre de allerede findes i forvejen, så de kun skal modificeres til at passe til dit site. Med et WordPress-bureau kan du således få udviklet lide det design og de funktioner, du ønsker.

Eksisterende WordPress plugins kan modificeres

Vælger du et WordPress-bureau, behøver du heller ikke rette blikket et andet sted hen, hvis du beslutter dig for, at du vil udvide sit site med plugins. WordPress-udviklere kan ikke kun udvikle WordPress-sites, men de kan også lave plugins til CMS’et.

Der findes i forvejen utallige gratis plugins til WordPress, og skal du have et plugin, som allerede eksisterer, så kan WordPress-bureauet modificere det, så det passer perfekt til dit site. Det betyder også, at din pris bliver billigere, fordi rigtig meget fodarbejde er allerede blevet lavet. Nu skal de sidste detaljer bare på plads.

Findes det plugin, som du gerne vil have, imidlertid ikke, så vil din pris straks blive noget højere. Til gengæld kan du forvente at få kvalitetskodning for prisen – noget som ikke nødvendigvis gælder, hvis man ukritisk benytter sig af de gratis plugins.

Tilkobl WooCommerce og udvid virksomheden med en webshop


WooCommerce er et shopmodul, som er udviklet af de samme, som har lavet WordPress. Af samme grund spiller WooCommerce og WordPress sømløst sammen. Og ligesom WordPress er WooCommerce også utrolig brugervenligt og intuitivt, og det er også fleksibelt i forhold til udvidelse af funktioner og integrationer. Det betyder, at du kan få lige den webshop, du drømmer om med WooCommerce.


Et webbureau, som specialiserer sig i WordPress, kan også arbejde med WooCommerce, og du kan derfor få din shop udviklet samme sted, som du har fået lavet dit site. Det giver tryghed, fordi du allerede kender dem, som skal lave din online shop, og fordi udviklerholdet, som skal lave din shop, allerede kender din kode til punkt og prikke.

1 Comment

  1. Reply

    WordPress er super lækkert og vi har brugt det i 10 år nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>