Få frisk, ung hud med en restylanebehandling

Er din hud ikke længere som den var for nogle år siden? Er rynkerne blevet for tydelige og kan du ikke lyve over for dig selv længere, når du kigger dig i spejlet? Så burde du forkæle dig selv og prøve en restylanebehandling, der får dit ansigt til at se et par år yngre ud på ingen tid.

Vi ved det alle sammen. Dagen kommer, hvor vi pludselig ikke ser unge og frejdige ud længere. I hvert fald ikke så unge og frejdige, som vi med garanti stadig føler os indvendigt! Måske har du prøvet med ansigtsmasker, øjencremer eller spist særlige fødevare i håbet om at opnå eller bevare et ungt ansigt. Tv og reklamer flyder over med cremeprodukter og løfter om et helt nyt look, men måske er du stadig ikke helt tilfreds? Med en restylanebehandling får du den tabte volumen tilbage i ansigtet, huden strammes op og rynker reduceres markant.

Restylanebehandling

Når vi bliver ældre sker der desværre det, at biologien begynder at arbejde mod os. Sådan kan det i hvert fald godt føles, når tyngdekraften pludselig synes at trække for meget i os og huden begynder at hænge – især i ansigtet, som ikke kan skjules under dagligdagens påklædning. Sol, rygning og usund livsstil kan også være med til at forværre hudens spændstighed og glød og for flere kan deres ansigt give et ukorrekt billede af både hvor gamle de føler sig, men også hvor gamle de egentlig er. For mange er ansigtet det vigtigste at bevare ungt og friskt, da det netop er det vi møde andre med, og her fokus er, når vi taler med andre mennesker. Derfor er det netop vigtigt for os alle at være tilfreds med sit ansigt og ikke føle sig hæmmet af tidens gang.

En restylanebehandling er en behandling med filleren restylane, som er en midlertidig filler til kosmetisk behandling. Effekten varer ca. et år og man kan se resultatet med det samme. Da den ikke er permanent kan man derfor også selv bestemme, om det er noget, man vil fortsætte med.

Selve restylane er en gennemsigtig gel, der injiceres direkte i huden i ansigtet og indeholder hyaluronsyre, der genopretter ansigtets volumen og form. Der er ingen bivirkninger forbundet med behandlingen og den kan gentages et ubegrænset antal gange – også flere gange på ét år, hvis dette ønskes. Prisen ligger fra ca. 2000kr – 5000kr og afhænger af selve behandlingen og omfanget af den. Det kan måske umiddelbart virke dyrt, men responsen man får fra venner og bekendte samt ens genfundne unge look er uvurderligt. Her får du endelig et produkt, der levere varen og hvor resultatet opnås øjeblikkeligt. Vi kan endnu ikke stoppe eller skrue tiden tilbage, men med en restylanebehandling kan det nærmest virke sådan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>