Er et klædeskab bare et klædeskab?

Der findes et utal af forskellige slags klædeskabe, og det er vigtigt at vælge et skab, der passer til netop din smag og dine behov.

Hollywoodfilm og tv-serier lader os drømme om store walk-in closets, hvor der er masser af plads til både stænger med bøjler og hylder beregnet til T-shirts, bukser, undertøj, sko og så videre. I den virkelige verden lader den slags sig desværre kun gøre for de færreste af os. Heldigvis kan mindre dog også gøre det. Et stort, rummeligt klædeskab tjener helt fint det samme formål.

I nogle huse og lejligheder er klædeskabene bygget ind som fast del af rummenes interiør. Dette er ret praktisk, men på den anden side lader det os ikke selv vælge, hvordan skabene skal se ud og hvordan de skal være indrettet.

Lever du i et hjem uden faste klædeskabe, skal du før eller siden til at vælge, hvilke skabe du vil anskaffe dig. Det kan være, at du er flyttet hjemmefra for første gang, og skal til at anskaffe dig dine egne møbler; at du er flyttet fra din bedre halvdel, og står helt uden møbler; at dit hjem har været udsat for en ulykke, såsom en brand eller en oversvømmelse, der har ødelagt dine gamle møbler; eller at du blot beslutter dig til at ændre på din nuværende boligindretning. Hvilken grund der end måtte være til, at du har brug for nye møbler, bør et godt klædeskab være nær toppen af listen over de første møbler, du anskaffer dig. Dine skjorter, jakker, frakker, nederdele og kjoler skulle jo gerne have et sted at hænge, så de ikke ligger og flyder, alt imens de bliver krøllede og støvede.

Ligegyldigt, hvilke præferencer man har, er der noget at finde for enhver smag. Udvalget af forskellige klædeskabe er stort, så det skulle sagtens kunne lade sig gøre at finde et skab, der passer til dine forestillinger. Hos genbrugsforretninger kan du finde gamle klædeskabe, der har charme og personlighed. I møbelforretninger og på internettet kan du finde moderne klædeskabe i alle størrelser, former og farver. Du kan få klædeskabe i metal, plastik og træ, og du kan få dem som samlesæt eller i færdigbygget tilstand. Du kan få dem brede, smalle, høje og lave, med få eller mange skabslåger – og så videre.

Med så stort et udvalg, er det eneste du behøver at gøre, før du begynder at søge efter det rette skab til dig, at gøre dig nogle overvejelser om dine behov, når det gælde klædeskabe – så giver resten næsten sig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>