Er du interesseret i at starte en blog?

Er du interesseret i at starte en blog?

Mange går med en drøm om at starte en blog. Der kan være mange grunde til dette. Måske brænder du for et emne, som du gerne vil have, at folk skal vide mere om. Eller måske er du imponeret over den frihed, du kan have, hvis du lever fuldtid af din blog.

Find ud af hvad du vil skrive om

Før du starter en blog, er det en god idé at finde ud af, hvad du vil skrive om. Der findes mange blogs, som ikke på den måde har noget overordnet emne udover, at de handler om personen, der ejer bloggen. Bruger man dog længere tid på at kigge på bloggen, bliver det hurtigt tydeligt, hvad deres interesser er. For mange bloggere gælder det, at de skriver om ting som indretning, mode, mad og familie.

Inden du starter din blog, er det derfor vigtigt, at du overvejer, hvad din blog skal handle om. Skal det være de mere klassiske “blogger-emner”, som ovenstående, eller har du lyst til at kaste dig ud i mere alternative emner, som dine oplevelser med tabuer eller dit intense forhold til dine kæledyr?

Et ømt emne for mange mennesker, kan være skønhed og problemer der følger med til dette. Mange unge drenge og piger lider af problemer med skæl til følge af enten hårfarve, andre skønhedsprodukter, eller måske bare en kronisk sygdom, såsom psoriasis. Hvis du selv døjer med hudproblemer eller måske finder emnet interessant, kan du måske finde inspiration ved at Læs mere om skæl og skælshampoo her.

Overvej hvordan du får udbredt din blog

Selvom det kan være en hyggelig beskæftigelse at have en blog, som man skriver på engang imellem, er det sjovere, hvis der rent faktisk er nogle, der læser den. Hvis du har mange læsere, får du nemlig kommentarer og reaktioner. Desuden kan du være rimelig sikker på, at din indtjening på bloggen vokser med antallet af dine læsere. 

Hav det godt med dig selv

Hvis man vælger at stå frem med sin egen personlige blog, er det vigtigt at have det godt med sig selv. Det er svært at komme udenom, at folk sommetider skriver mindre pæne ting, eller at de er uenige med dine holdninger. Hvis du i forvejen har det dårligt med dig selv, kan dette ramme utrolig hårdt, fordi det ofte er meget personlige ting, man skriver om på en blog.

Får at få det bedre med sig selv, kan man vælge at arbejde mentalt med sin opfattelse af sig selv. Dog er der ting, som kan gøre dig usikker, som du hurtigt kan ordne. Dette kan eksempelvis være skæl.

Du behøver ikke at se ud på nogen bestemt måde eller være på nogen bestemt måde for at starte en blog. Kast dig ud i det og se hvad der sker! Måske bliver din blog en succes. 

2 Comments

  1. Reply

    Tak for et godt indlæg på siden. Jeg har brugt dine artikler til at starte min egen hjemmeside, og den fungerer super! Keep it up! – Karl

  2. Reply

    Så fin en artikel. Vi arbejder med skønhed og overvejer en blog om permanent hårfjerning, og det giver en masse gode ideer til formen.
    Tak- Søren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>