Elektroniske cigaretter

Patronen tjener som bagsiden af ​​den elektroniske cigaret, det indeholder en væske, der giver smag og nikotin styrke din e-cigaret. Patronen kan købes med forskellige varianter gerne Tobak og mentol. Du kan også vælge mellem nikotin styrker som Normal (16mg), lav (8 mg) og også uden nikotin, for dem interesseret i at reducere deres nikotin indtag uden at miste glæden ved at ryge.

Patronen er derefter gledet over til forstøveren. Forstøveren er en lille varmelegeme (ikke-brændbart), der vender væsken inde i patronen til röklik damp, ligesom en røgmaskine i miniature.

Forstøveren skrues derefter ind i enden af ​​batteriet. Batteriet leverer e-cigaret med magt. Da en e-cigaret er drevet af batterier, der ikke er åben ild eller aske at beskæftige sig med.

Når alle brikkerne er samlet den elektroniske cigaret ser næsten identisk ud med en almindelig cigaret. Du ryger den elektroniske cigaret på samme måde, som du ryger en tobak cigaret, uden alle besværlighederne med at skulle lightere, askebægre, rygeområder og så videre.

Skriv et svar