De danske design stole

I Danmark har vi en række talentfulde producenter indenfor dansk design i stole, hvilket kan ses på den måde danske design stole stiger i popularitet i resten af verdenen.

Der bliver ligeledes solgt bøger, hvor nogle kan findes på de danske biblioteker, som beskriver vores møbelhistorie fra førhen til nu. De danske design stole står dog ligeledes overfor en række udfordringer når det gælder om at vinde de unges hjerter.

Vores politikere har i lang tid påpeget at vores designere skal ud og innovere og genfinde hele flere koncepter til brugerne af design møbler. Og det kan ses på de danske designskoler som drejer den undervisning som nye designere får af skolen.

Mange mener dog, både designere og forbrugere, at formgivningen bliver forsømt og at vi skal stoppe med at fokusere så meget på koncepter som det er tilfældet i dag, så vi netop kan fokusere på det vi er gode til.

De danske design stole er en gammel stol

Det er ingen hemmelighed at omverdenen tænker på de danske design stole som en gammel stol. En af årsagerne til at de gør dette, er netop ovenstående. Vi tænker på enten koncept eller design..

Denne tankegang gør det også sværere for de unge at se sig selv investere i danske design stole af den årsag, det er simpelthen gamle møbler.

Om end ikke andet, er det stadig en voksende industri og vores danske designere har gode muligheder for at komme efter sig. Der er en grund til at danske design stole er elsket rundt om i landet – og at flere begynder at beskæftige sig i området.

Den danske designskole ruster sig til de kommende udfordringer ligesom de altid har gjort – Og de vil helt sikkert bevare Danmarks plads og ære i resten af verdenen. – Interessen er der, og den 1 september startede der over 300 kommende designere på designerskolen i København.

Vi vil med sikkerhed komme til at gøre vores tidligere designere, Hans Wegner, Finn Juhl og Verner Panton (For at nævne nogle få) stolthed i fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>