Cath Kidston – en designer og et brand

Cath Kidston er en engelsk designer og entreprenør, som står bag mærket af samme navn. Hun er et stort stil ikon i England på grund af sine lækre livsstilsprodukter, som alle er kendetegnede ved deres nostalgiske blomstrede mønstre i skønne, afdæmpede og smukke farver. Blomster mønsteret går igen på velværeprodukter, tekstiler, krus og meget andet, og på den måde har http://www.cathkidston.com/ skabt en komplet og gennemgående til, der passer ind i alle hjem. Produkterne laves i øvrigt i en prisklasse, hvor alle kan være med.
Cath Kidston fungerer som den perfekte værtindegave, eller du kan bare købe det, hvis du har lyst til at forkæle dig selv.

Cath Kidston håndplejesæt og travel kit

Et af de mange lækre produkter fra Cath Kidston er et håndplejesæt i en fin, klar toiletpung. Medfølgende i dette sæt udover toiletpungen er en neglefil med mønster og en håndcreme fyldt med glycerin og e-vitaminer. Cremen indeholder selvfølgelig inden sulfater, parabener eller kunstige farvestoffer, og hele sættet er kendetegnet med det kendetegnende blomstertema. Håndcremen vil blødgøre og fugte dine hænder, samtidig med at den dufter frisk af vilde blomster. Det er den perfekte gave til veninden, søsteren, moren eller dig selv, hvis du trænger til at blive rigtig forkælet.

Hvis du er en pige, der altid er på farten, eller hvis du bare snart skal ud og rejse, kan du overveje at købe Cath Kidston travel kit. Denne pakke indeholder en shower gel, en bodylotion og en hånd creme, og de tre små flasker er hver på 30 ml, så de fylder næsten ingenting i din toilettaske, hvilket er smart, når du er på farten. Alle tre produkter dufter sødt af mandel blomst, og så gælder det selvfølgelig også for disse, at de ikke indeholde skadelige stoffer.

Køb Cath Kidston

Hvis du er blevet forelsket i de lækre produkter fra Cath Kidston, er der flere måder at få hænderne i dem på. Nogle af produkterne sælges i udvalgte butikker, men det er altid nemt og hurtigt at gøre sine køb over nettet, og så kommer de endda direkte til dig, se feks her http://www.tinashjem.dk/shop/cath-kidston-357c1.html. Du har rig mulighed for at finde dine Cath Kidston produkter online, og så kan du også få et rigtig godt overblik over alle de muligheder, som mærket indebærer.

Hvis du holder af lækre velvære og livstils produkter som gør godt og samtidig pynter på hylden i badeværelset, så er Cath Kidston lige noget for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>