Brug Frisørens Vital system til alle hovedbunds problemer

Skæl er en almindelig hudlidelse, mange kender til. Den generende lidelse optræder i hovedbunden. Mennesker overalt på jorden påvirkes uanset alder eller køn. Skæl forekommer imidlertid oftere hos børn, teenagere og yngre voksne. Skæl er normalt karakteriseret ved afskalninger af hvide drys eller flager, og det kan ledsages af en intens kløe. Selvom det ikke er et alvorligt problem, bruger vi en masse tid og penge på at slippe af med det. Dette skyldes, at det for nogle fører til en lav selvtillid og et manglende selvværd. Skæl får hermed en betydelig indvirkning på ens sociale liv.

Symptomer.

De er nemme at få øje på! Man finder fedtede, hvide flager af gullige døde hudceller i håret, hvis ikke de da optræder som tørre hvide dryssende støvlignende forekomster, der uafladeligt falder ned på ofrets skuldre og på tøjet. Ofte ledsages skæl af en svær kløe på hovedbunden.

Årsager.

En række af forskellige faktorer kan føre til skæl. Problemet opstår normalt, når huden i hovedbunden er alt for tør. Dog er der også de, der kan få skæl på grund af hud, der er alt for fedtet. Normalt opregnes disse faktorer:

Tør hud skyldes, at mangel på tilstrækkelig fugt i huden starter afskalningen. Derfor ses skæl primært i vintermånederne.

Seborrheic dermatitis er en hudlidelse, der påvirker talgkirtlerne, der ytrer sig som en fedtet rød hud dækket med gule eller hvide skælflager.

Utilstrækkelig Hygiejne på grund af for lidt hårvask gør, at døde hudceller ophobes, hvilket i sidste ende fører til skæl

Hudsygdomme i form af Psoriasis forårsager, at døde hudceller indsamler og danner tykke skæl. Eksem kan også påvirke huden på din hovedbund.

Kontaktdermatitis har at gøre med, at hovedbunden er overfølsom overfor visse hårplejeprodukter som f.eks. shampoo, balsam, farvestoffer, geler og mousser. Kemiske stoffer ofte anvendt i hårprodukter skaber i sig selv disse hudlidelser.

Malassezia er en gærlignende svamp, der ofte lever på hovedbunden af voksne. Opstår der for meget af denne svamp irriteres huden. De store hudceller dør og falder af, og klæber til hår og skuldre.

Frisørens vitalsystem (FVS).

Skæl shampoo fra Frisørens Vitalsystem (FVS) til alle hår og hudtyper er løsningen på problemerne. Systemet er en produktserie af artikler med forskellige formål. Det hæmmer skælforekomster, svamp i hårbunden, kløe og overproduktion af talg. Mange, der har afprøvet denne fabelagtige shampoo, fortæller, at den bedrer hårets tilstand. Resultatet efter en behandling er et rent, elegant og skinnende hår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>