Bold og Baller

Var i Phuket i går aftes og se Danmark spille finale med Thailand. Mindeværdig oplevelse, både på grund af det voldsomt entusiastiske publikum på et udsolgt stadium – min ikke mindst grundet den thailandske dommer trios kreative fortolkning af reglerne 🙂

Indenfor 5 minutter blev der begået “straffespark” mod både Danmark og Thailand. Det danske var reelt nok, men med et lidt skuffende udfald, da der istedet blev dømt frispark og givet en advarsel til den danske spiller for film.

Det thailandske var usynligt for alle andre end dommeren og måske 2-3 af de thailandske tilskuere…men de scorede dog alligevel.

Den ordinære kamp endte 2-2 og dommeren prøvede igen at redde æren, ved at underkende den danske målmands sidste redning i straffesparks konkurrencen. Selv med deltagelse af denne naturkraft af en mand i sort endte kampen dog til Danmarks fordel med en sejr på 7-6.

I dag er der pool turnering for danskere på Biergarden kl. 16, jeg regner stærkt med at tage den hjem, men lad os nu se, hvad der sker. Der er flere habile spillere med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *