Blogs og hjemmesider – hvad er forskellen?

Blogs og hjemmesider – hvad er forskellen?

Det undre måske dig, hvad forskellen er på en blog og en hjemmeside. Hvad er en blog og hvad er en hjemmeside? Det kan godt være lidt udfordrende at skelne mellem de to i dag. Mange virksomheder integrerer blogs i deres hjemmesider for at have begge funktioner i en.


Hvad skelner blogs fra hjemmesider?
Blogs har brug for hyppige opdateringer. Et godt ​​eksempel er en mad blog, hvor man laver delinger af måltids opskrifter eller et firma, der skriver om deres industri nyheder.

Blogs giver et perfekt engagement hos læserne. Læsere får en chance for at kommentere på et specifikt emne. Statiske hjemmesider består derimod af indholdet præsenteret på statiske sider. Statiske hjemmeside ejere opdaterer sjældent deres sider. Blog-ejere opdaterer ofte deres blog med nye blogindlæg.

Nøgleelementer, der identificerer et blogindlæg fra en statisk side, omfatter en udgivelsesdato, forfatterreference, kategorier og tags inden for et emne. Selvom ikke alle blogindlæg har alle de af elementer, har statiske hjemmesider ikke nogen af ​​disse elementer.

Fra et besøgendes perspektiv ændres indholdet på et statisk websted ikke fra et besøg til det næste – det sker, at statiske hjemmesider er dynamiske, men ikke på samme måde som med en blog. Indholdet på en blog har potentialet noget nyt at tilbyde læsere hver dag, uge ​​eller måned. Afhængigt af blog ejerens udgivelses plan.

Opret din blog gratis her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>