Blog

Er du interesseret i at starte en blog?

Er du interesseret i at starte en blog?

Mange går med en drøm om at starte en blog. Der kan være mange grunde til dette. Måske brænder du for et emne, som du gerne vil have, at folk skal vide mere om. Eller måske er du imponeret over den frihed, du kan have, hvis du lever fuldtid af din blog. Find ud af hvad du vil skrive om Før du starter en blog, er det en god idé at finde ud af, hvad du vil skrive om. Der findes mange blogs, som ikke på den måde har noget overordnet emne udover, at de handler om personen, der ejer bloggen. Bruger man dog længere tid på at kigge på bloggen, bliver det hurtigt tydeligt, hvad deres interesser er. For mange bloggere gælder det, at de skriver om ting som indretning, mode, mad og familie. Inden du st... »

Få lige det website du har behov for med et WordPress-bureau

Få lige det website du har behov for med et WordPress-bureau

WordPress er uden tvivl verdens nemmeste og mest udbredte CMS. Rigtig mange hjemmesider er udviklet i WordPress, og det betyder, at rigtig mange kan finde ud af at bruge CMS’et. Det giver dig fordele, når du som virksomhed gerne vil udleve dit digitale potentiale, for eksempel behøver du ikke lede efter specialiseret personale, der skal administrere dit site – dine medarbejder kan sikkert finde ud af det i forvejen, eller også lærer de det hurtigt. WordPress er så intuitivt, at alle og enhver kan lære at betjene CMS’et på kort tid, og det gør, at din virksomhed ikke skal bruge unødvendigt lang tid på oplæring. Overvejer du at få udviklet et site i WordPress, så giver det god mening at snakke... »

Termografering af boligen

Termografering af boligen

Hvis dit hus er utæt, kan det umiddelbart være rigtig svært at lokalisere de udsatte steder. Derfor kan det være en god ide at få foretaget en termografering af huset. En termografering foregår ved, at der bliver taget et fotografi af huser med et særligt, varmefølsomt kamera, som kan registrere temperaturforandringer. Du vil derefter på en skærm kunne se et komplet billede af husets temperaturer på de forskellige overflader, og her vil det vises sig, hvor varmen siver ud af huset. Du kan foretage en termografering både udefra huset og indefra. På denne måde vil du kunne lokalisere utætheder og kuldebroer i dit hjem samt de specifikke steder, hvor der er dårligt isoleret. Det er en mege... »

Rejse til USA

Rejse til USA

Mange danskere har en drøm om at rejse til USA, og flere og flere danskere tager hvert år turen over Atlanten til USA. Flere år i træk er antallet af danskere som rejser til USA steget stødt og i 2011 rejste hele 270.000 personer med dansk par til USA. Der er mange spændende områder, som danskerne ynder at rejse til, men specielt 3 områder er rigtig populære blandt de rejsende og det er Californien, Florida og New York. Disse 3 områder er vidt forskellige og der er noget for alle lige meget hvad man er til. Er man til storbyernes pulserene liv, så skal man rejse til New York. Er man til badeferie med garanti for godt vejr, så skal man tage på Florida rejser. Er man til en kombinati... »

Det er nu du skal sælge guld

Det er nu du skal sælge guld

Kurserne på guld har aldrig været højere end de seneste par år. For blot få måneder siden var guldprisen rekordhøj – lige knap 2000 dollars per troy ounce(31.1 gram) 24 karat guld. Det betød at købsprisen for brugt, gammelt 14 karat guld i Danmark var på cirka 175 kroner. Det er naturligvis en forudsætning, at man sælger guldet der hvor man får mest for det. Det er nemlig STOR forskel på hvor meget de forskellige forhandlere vil betale. Det kan du få hjælp til at se ved at besøge denne side, hvor der blandt andet sammenlignes priser på guldopkøbere. Sådan kan du være sikker på, at du får mest for dit gamle guld. Priserne varierer – Hold godt øje! Lad det være sagt med det samme; pr... »