Acai til mænd

Har du brug for at finde acaibær kostttilskud til mænd? Er du træt af kun at se annoncer for kvinder der ønsker at tabe sig – Så se her.

Acai er fuld af antioxidanter som hjælper kroppen til selv at opretholde en naturlig sund balance. Acaibær til mænd indeholder flere antioxidanter end blåbær, granatæble eller faktisk end nogen anden frugt i verden.

Bæret indholder også en stor mængde omega fedtsyrer og kostfibre. Ydermere indeholder acai også proteiner der fremmer muskeopbygning.

Lige nu kan bestille Acai til mænd og spare en masse penge. Du får hvad der svarer til en måneds forbrug, næsten gratis – du skal bare betale forsendelsen på USD 9,95.- hvilket ca. tilsvarer DKR 50.-

Held og lykke på din indsats for at forbedre din sundhed og ikke mindst liv.

Acai til mænd er i vidt omfang det samme somanvendes af både mænd og kvinder. Bæret kommer fra buske der vokser i Brasiliens regnskove. Buske vokser to gange om året og er blevet høstet af de lokale folk, og lavet om om til kosttilskud i form at pulver. Pulveret fyldes derefter på kapsler og sendes derefter ud til verdens millioner af Acai brugere.

Acai Berry er et dyb violet farvet bær, som består af 10% skin og 90% frø. Denne frugt er først og fremmest findes i den brasilianske regnskov, og der har været brugt i hundredvis af år, som stammer for deres medicinske egenskaber. Indtil nu, var det Acai Berry kun tilgængelig i Brasilien som den frugt, der ikke kun forgår inden for en dag, og fordi kun 10% af frugt kan udvindes du har brug for meget store mængder til at udskille alle ædle saft. De seneste fremskridt i flash frysning, har betydet, at du nu kan købe Acai Berry kosttilskud som pakke alle de naturlige godhed i en tablet.

I Dr. Perricone’s bog “The Perricone Promise”, var det Acai Berry noteret som værende Number 1 Superfood tilbyde forbrugerne ikke kun en lækker bær, men 10 til 30 gange de antioxidanter, der findes i druer. Den Acai Berry er den mest næringsstof tætte buske til rådighed i

  • Undertrykker din appetit
  • Boost energi og udholdenhed
  • Forøg din naturlige immunitet
  • Hjælp til at beskytte mod hjertesygdom, reducerer risikoen for diabetes og Alzheimers
  • Fremmer en øget libido
  • Reducer betændelse og forsinke ældning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *