Øgler, tænder og biler

Vi har geckos på terassen og et par stykker indenfor til at sørge for at holde insekt bestanden nede.

Det er helt fint…men når man på vej hjem fra Patong er ved at køre over en “lidt” forvokset gecko på ca. 1,5 meter som mente den skulle slikke sol midt på hovedvejen – så må grænsen være nået. Så er det altså ikke nytte-krybdyr mere, men snarere en velvoksen dinosuar!

Derudover har Eliza fået et par tænder. Hun har samtiigt begrænset sit sanseapperat til fingre og tunge, så ALT kan spises lige for tiden. Hun er især meget begejstret for alle former for bøger, både sci-fi og romaner på Thai. Alsidig pige må man sige.

Eliza har også fået en bil – eller rettere sagt, så har hun haft den i et stykke tid, men er nu for alvor begyndt at bruge den. Hun kører som resten af familien, pænt hurtigt og uden specielt meget kontrol over retningen 🙂

Bilen har endda ekstra features, kan spille en masse melodier med en ret kraftig lydstyrke. Jeg pillede batterierne ud af den ret hurtigt, men de andre piger i huset saboterede min sabotage og puttede dem i igen. Så måtte jeg jo skille den af og proppe højtaleren fuld af toiletpapir. Alternativet var at blive sindsyg….så vi har nu nået et kompromis, hvor jeg kun føler mig nødsaget til at fjerne batterierne et par gange om ugen.

Af andre biler kan nævnes en helt ny super gejlet og top tunet Mazda RX7 med luftindtag som en jetjager og en hækspoiler som nok kunne bruges til at paraglide med. Flot syn – især når man overhaler den med 35 km/t på vej op af den store bakke – på en scooter – med 7 tunge indkøbsposer – og Koi bagpå. Jeg vil gætte på, at den havde max. 23-24 hestekræfter. Men flot var den, hvid med stafferinger og det hele 🙂

Jeg har en del videoer som er på vej på nettet, men min upload hastighed gør at det simpelthen ikke kan lade sig gøre. Jeg håber det bliver bedre ca. 15/6 hvor vi flytter.

UPDATE: Har ny fået lagt et par videor på nettet – og så har Eliza lært at sige Papa – ligesom i den royale familie 🙂