Nye græsgange

Ja, så er det snart et år siden jeg lejede den nuværende lejlighed på “The Plantation”. ..

Da jeg ikke er den mest tålmodige sjæl på denne jord, er det tid til forandring. Air-conditioningen heroppe er også ved at drive mig til vanvid og det koster alt for meget i forhold til det nuværende pris niveau hernede.

Thai´erne har jo været lidt oprørske og både demonstreret og fået lukket diverse lufthavne i det mellemliggende år, så underligt nok er her ikke så mange turister som de regnede med – og tro mig, det forstår de virkelig ikke. Det er ligesom om, at det der princip med årsag/virkning ikke er en del af deres kultur.

Så vi har kigget på huse – og set flere huse og prøvet at forhandle pris med de lokale thai´er. Det er absolut umuligt! ALT står ledigt hernede – stort set, men at det skulle være en grund til at justere prisen, er en ting som bare ikke siver ind. Jeg er temmelig sikker på, at hvis man checker pensum i deres skoler, er “økonomi” eller “normal fornuft” et ikke eksisterende emne.

Det er faktisk pænt billigt hernede, men kan leje at kæmpe slot for ca. 5000 kr. om måneden, men med en dansk mentalitet som forlanger rabat på den udbudte pris, kan man godt opgive det.

Men normalt har alle historier jo en lykkelig slutning så jeg vil ikke snyde dig for denne: Vi fandt sørme en dansker som havde huse til leje – og han var til at handle med 🙂

Så på mandag flytter vi ud i den anden ende af byen – til et fint hus. Der er både flere etager, stor pool, grill og en dejlig ro. Er ved at være ret træt af den konstante white-noise fra brændingen man har ved at bo så tæt på stranden. Luksus-problem, I know….