Et tv-bord i netop din smag

Dit tv-apparat er et samlingspunkt i hjemmet for hele familien. Derfor er det vigtigt, at du ikke blot vælger det tv-apparat, der er det rigtige for dig, men også at du vælger et tv-bord, der passer til din smag. Udvalget af tv-borde er stort, men med lidt eftertanke kan det sagtens lade sig gøre at finde det helt rigtige bord, der passer til netop dine behov.

Hvor har du dit tv-apparat stående? Eller måske står det slet ikke på noget, men hænger på væggen? Hvis du er tilfreds med placeringen af dit tv, så er der ingen grund til at læse videre her. Overvejer du derimod at ændre på indretningen af din stue, kan det være, at du her kan få sat nogle tanker i gang om, hvad du kan gøre når det gælder placeringen af dit tv.

Tv-apparatet danner rammen for afslapning og hygge, når der skal kobles af fra hverdagens mange gøremål. Derfor er det vigtigt, at tv’et står i den rigtige højde på et bord, der afspejler din smag og personlighed. Du bruger megen tid foran tv’et, så du skulle gerne føle dig godt tilpas med dit valg af det møbel, der bærer apparatet.

Tv-apparater har ændret sig en del i tidens løb, fra store, tunge klepperter med billedrør til nutidens LCD skærme og plasmaskærme. I takt med, at selve tv-apparaterne har ændret sig, har tv-borde naturligvis også ændret sig. Jeg husker tydeligt det møbel, som mine bedsteforældre havde deres tv-apparat stående på. Det var et hjørneskab i tungt træ, med en tyk skabslåge, der bandt noget så grusomt. I bunden af det lave skab var en rigtig gammel radio, og ovenpå skabet stod så selve tv-apparatet. Det var et imponerende stykke møbel, der passede perfekt til betegnelsen ”husalter”.

Skal man finde den slags tunge, men fine, gamle møbler i dag, skal man nok lede i genbrugsbutikker eller hos antikvitetsforhandlere. Det er da også en glimrende ide, hvis man er til møbler med en gammeldags charme og helt egen personlighed.

Er man mere til moderne møbler, er der et meget bredt udvalg af mange forskellige slags tv-borde at finde i møbelforretninger og på internettet. Der findes små, minimalistiske borde, der blot består af ben og en plade, og der findes store tv-borde, der er praktisk indrettet med skuffer og skabe til dine film, spilkonsoller og andet elektronik. Tv-borde findes i både metal, plastik, glas og træ – og i alle farver. Der er nok at vælge imellem, så det er bare med at komme i gang med at sortere gennem udvalget og finde det tv-bord, der lige er dig. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *