Dagligstuen

Vores sociale rum dagligstuen, skal bare have de ting som vi nyder når vi har fri, gæster eller bare hygger os sammen.

Så er det rart med et varmt tæppe og putte sig under engang imellem og et varmt eller rettere tykt gulvtæppe under sofabordet.

De fleste mennesker har også en del pynte ting i dagligstuen så som vaser og lysestager, de viser din personlige stil og skaber hyggelige rammer. Har du mange billeder af familie og venner kan du sætte dem ind i en fotostander istedetfor at hænge dem på væggen. Så slipper du for hullerne og du kan nemt skifte billederne ud til nogle nyere.

Hos Manillo har de også nogle flotte lamper som vil pynte i de fleste dagligstuer. Sammen med Emoticandles der er elektriske lys som kan fjernstyres. Så risikere du heller ikke at brænde huset ned, hvis du glemmer at slukke dem. Meget praktisk.

Har du mange bøger eller bare legetøj fra børnene i din dagligstue, kan du med fordel købe zBords boxe, som er 33x33x33 cm og kan lukkes. De fås i mange flotte farver og samles uden skruer. Hver boks kan klarer 5 kg og de er stabelvenlige samt miljøvenlige, da de er lavet af genbrugsmaterialer. De pynter i ethvert rum med de friske farver, du kan også bruge dem som sofabord, så kan du gemme tingene væk der.

Er du helt vild med at lave dekorationer, så skal du kigge på vandperlerne hos Manillo. De kan bruges i fade, vaser og hvor din fantasi ellers kan se dem. De fås i flere farver og det eneste du skal gøre er at hælde vand over dem, lade dem stå i 7-8 timer, så har de suget alt det vand de kan til sig og du kan begynde at bruge dem. Hvis du syntes de mister størrelse over tid, skal du bare hælde vand over dem, så de kan suge det til sig. Ganske smart og nemt.

Nu har du læst om en masse forskellige ting som giver farve og hygge til din dagligstue, så er det op til dig om du vil prøve nogle af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *