Hvor er der coaching? Coaching mod eksamensangst

Coaching er lidt en wild-west verden, hvor gud og hvermand kan kalde sig coach og dele gode råd ud. Man skulle tro, at uddannelser og certificeringer skulle være saliggivende i den sammenhæng, men desværre er det ikke så nemt. Flere af de her coach-uddannelser svarer nogenlunde til en enkelt sæson på aftenskole i omfang – og det bliver man altså ikke nogen rutineret rådgiver af. Så stol ikke blindt på certificeringer. Der findes et væld af forskellige typer af coaching derude. Den ene coach tilbyder personlig coaching, den næste lifecoaching, business coaching og meget mere.

Vi ser i en række kommende indlæg nærmere på de forskellige typer af coaching og hvad udtrykkene som regel dækker over. Det er jo forskelligt, om de er rettet mod privatlivet, erhvervsliv og karrierebeslutninger eller om det nærmere drejer sig om terapi. Det ser vi altsammen nærmere på her på bloggen fremover.

Her vil der være fokus på coaching. Det er blevet meget udbredt med coaching i Danmark i de seneste år, og der dukker flere og flere coaches op rundt om i landet.

Her på bloggen vil der komme en række indlæg med fokus på en enkelt coach hver gang, hvor vi vil se nærmere på deres hjemmeside, hvilken slags coaching de fokuserer på, og hvad deres kompetencer er.

Følg med her og bliv klogere på coaching.

Man kan også få coaching mod eksamensangst

Ja, man kan faktisk coache sig selv. Man skal bare købe en lydbog og følge nogle instrukser. Inklusiv en omgang selvhypnose.
Lyder det for godt til at være sandt. Ja, lidt – men er det ikke sådan, det meste coaching lyder?

Nå, men du kan i hvert fald tjekke produktet her. Det hedder “Slip af med din eksamensangst”. I det mindste koster det ikke en bondegård.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *